“På Høyden” om effektivisering og NTL sine innspel

Den uavhengige UiB-avisa “På Høyden” laga fleire oppslag i samband med styresaka om “effektivisering i administrasjonen”. NTL sine kritiske innspel fekk brei dekning i forkant i ei sak der også Parat langt på veg støtta kritikken. Noko tabloid var overskrifta vinkla mot vår kritikk av ein auke i høgtløna byråkratar tett på makta samstundes som ein vil nedbemanna i byråkratiet generelt.

I etterkant av styremøtet kunne delar av diskusjonen som fann stad i styret lesast om i “På Høyden”

Heile styremøtet vart streama og ligg i opptak på “På Høyden” sine sider – http://pahoyden.no/2015/11/se-styremotet-minutt-minutt Her kan ein m.a høyra heile diskusjonen om effektivisering (i del 1, før lunsj).

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*